shutterstock_275789543.jpg

Proviso Basic passer for deg med mange møter og arrangementer med enkel informasjonsinnhenting

 

Om arrangementet er stort eller lite, detaljene er like viktige uansett. Vi tilbyr ulike pakkeløsninger basert på hvilke behov du har for informasjonsinnhenting og deltakerhåndtering.

 

Proviso Basic inneholder alle funksjoner man trenger for å administrere store og små møter og arrangementer på en enkel og profesjonell måte.

 

Invitasjon

Velg mellom å publisere dine aktiviteter personlig og målrettet, eller "åpnet". Ved å bruke Proviso Event til å sende personlige invitasjoner kan du sikre deg full kontroll over alle deltakere fra start. Har du egne nettsider, så kan registreringskjema enkelt legges inn der.


Registrering

Alle nye aktiviteter kan enkelt og effektivt produseres fra egne maler, eller fra begynnelsen av. Proviso Event inneholder en rekke funksjoner for å administere deltakernes ulike behov på et detaljert nivå:

  • Deltakerkategorisering
  • Deltakerbetinget registrering
  • Grupperegistrering
  • Produkter og tjenester (antall bestilling)
  • Filopplasting (for sluttbruker)
  • Rombestilling / overnattingsregistering (romdeling, ankomst/avreise, romkategori)
  • Reisehåndtering

Deltakerhenvendelser

Ivaretar alle henvendelser og spørsmål fra deltakerne som igjen blir lagret i databsen. Deltakerne kan enkelt sende inn sin henvendelse og definere hva den gjelder. For å kvalitetssikre at rett person svarer kan det enkelt legges inn definerte ansvarsområder og hvem som skal stå som mottaker.

 

E-post og sms

Ved hjelp av effektive kommunikasjonsløsninger kan du enkelt styre dine aktiviteter og deltakere. Send informasjon pr e-post eller sms før, under og etter din aktivitet. Proviso Event gir deg også anledning til å filtrere din kommunikasjon til ulike grupperinger i deltakermassen.


Rapporter / deltakerliste

Proviso Event innehar en kraftig rapporteringsmotor, som oppdateres fortløpende. Dette gir full kontroll og arrangør er oppdatert hele tiden. I tilegg kan rapportene med et tastetrykk overføres til Excel.

For møter og arrangementer med enkelt behov for informasjonsinnhenting

NOK 0 etablering

fra NOK 750 pr mnd

1 lisens inkluderer:

- Invitasjoner
- Registreringsskjema
- SMS/E-post
- Henvendelser
- Rapporter
- Design og maler
 
 

 

Vurderer du om Proviso Basic er riktig for deg? Prøv oss helt kostnadsfritt

La oss ta en gjennomgang! Viser denne at dere vil ha nytte av Proviso Basic gir vi dere første arrangementet helt gratis!

 

HVOR MYE TID KAN DU SPARE PÅ Å BRUKE PROVISO?


En av de største utfordringene med å planlegge et arrangement er tiden det tar fra andre arbeidsoppgaver. Vi har laget en test som viser deg hvor mye du kan spare av tid om du bruker Proviso Event.

 

 

  New Call-to-action

 

Når mennesker møtes – skaper du suksess

Når mennesker møtes – skaper du suksess

«Vi sparte minst en ukes arbeid rundt samlingen for hjelpekorpset!»

Arne Karlstadstuen - Seniorrådgiver, Hjelpekorps i Norges Røde Kors