shutterstock_400874425-2.jpg

Proviso tilbyr nettbaserte tjenester som gjør det enklere å planlegge, markedsføre og gjennomføre møter med mange deltakere. Ved å bruke tjenesten, spares en mengde tid og kostnader, fordi arbeidet går enklere og prosessen blir mer ryddig. Møtet, inkludert all informasjon knyttet til det, blir også en bedre opplevelse for den enkelte deltaker

  • Du sparer mye tid og arbeid
  • Resultatet blir bedre
  • Sjansene øker for at møtet ditt blir vellykket

Grunnene til at du vil ha Proviso

  • Tilgjengelige hvor som helst, når som helst, på alle enheter
  • Sikker tilgang mens du er på farten
  • Automatiserer daglige oppgaver
  • Forutsigbare kostnader
  • La dine ansatte jobbe smartere

Proviso er nettbasert, ingen maskinvare eller lokal installasjon

 
Å velge en nettbasert løsning gjør de daglige gjøremålene enklere. Servere, backup-rutiner og installasjoner tar Proviso seg av på en sikker måte i nettskyen. Du trenger derfor ikke å bry deg med de tradisjonelle utfordringene som følger med det å ha løsningen på egen server. Oppgraderinger blir historie, du vil alltid jobbe i den nyeste versjonen.

Du trenger ikke lenger å eie og vedlikeholde dyr maskinvare og programvare, og det trengs ingen store investeringer. Dette gjør nettskyløsninger svært kostnadseffektive.

Sparkostnader 
Du betaler kun for de brukerne og de tjenestene som du trenger. Når bedriften din vokser og du får nye behov, kan du utvide løsningen med noen få tastetrykk. Bedriften din blir dermed mer smidig og fleksibel.

Sikkerhet
Med Proviso kan du være trygg på at nødvendige sikkerhetstiltak er på plass for å beskytte data mot tap, misbruk og uautorisert endring.

Integrasjon/API
Trenger du å sende informasjon fra Proviso til eget CRM/øk system, en eller begge veier, kontakt oss for mer informasjon.

Hvordan komme i gang?

Det er viktig med en god start. For å hjelpe deg godt i gang setter vi opp konto, tildeler brukere, og utarbeider kundetilpassede maler. I tillegg tilrettelegger vi opplæring og workshop, nettopp for at du skal få best mulig utbytte av tjenesten.